Varauskalenterin käyttöohje

Varauskalenterin ohje

Kalenterissa vihreä on vapaa ja valittavissa oleva kohta. Punainen on varattu, ei saatavilla oleva kohta.

 

Yksi päivä on jaettu kahteen varauslohkoon. Aamupäivälohkon aikaikkuna klo 7:00 – 16 ja iltalohkon aikaikkuna klo 16:30 – 22:00.

 

Jos siis tarvitset tuotetta aamupäivällä, varaa aamupäivän lohko. Jos tarvit tuotetta illalla, valitse iltalohko. Jos tarvit tuotetta koko päivän valitse aamu ja iltalohko. Jos tarvit tuotetta illan ja haluat jatkaa käyttöä seuraavana aamuna, valitse aloitukseen iltalohko ja palautus seuravan päivän aamulohkossa klo 16.


Joissain tuotteissa voit valita pelkän aamulohkon tai pelkän iltalohkon, esimerkiksi peräkärry tai fatbike. Tämä on vuokrausnimellä puolipäivää.

Joissain tuotteissa taas, kuten paljussa, minimi vuokrausaika on neljä lohkoa. Esimerkiksi tiistai klo 16:30 – torstai klo 16:00.

Vuokrauksen hinta muodostuu siis kaikissa tuotteissa sen mukaan kuinka monta aamu – ilta lohkoa haluttuun vuokrausaikaan sisältyy ja onko kyseessä arki, viikonloppu tai erikoispyhäpäivä. Voit rohkeasti kokeilla kalenteria ja näet miten hinta muodostuu.

Huom. Kaikissa varaus tapauksissa voidaan hyvinkin joustavasti sopia tarkemmista hakuajoista varausvahvistuksen jälkeen. Ei siis ole pakko hakea tuotetta tasan klo 7:00 tai palauttaa klo 22:00. Nämä voidaan sopia tarkemmin varauksen jälkeen, muut varaajat huomioiden edellisessä ja seuraavassa varauslohkossa.